Vara tjanster

Alla typer av elinstallation i hela Västerås!

Våra tjänster täcker elens alla områden. Bor du i Västerås och är i behov av lokal elservice med stor erfarenhet och effektivitet. Efter att du tagit kontakt med oss så bokar vi in en tid för en av våra certifierade elektriker hemma hos dig eller på ditt kontor.

Eftersom att elen är en så stor del av våran vardag så ser vi till att bistå med hjälp dygnet runt, vad det än må gälla. Inom elinstallationer har vi mycket bred kunskap, exempel på tjänster som vi hjälper till med är: sätta upp önskad armatur och dimmers, installera nya spishällen, få igång spabadet och just nu får vi många uppdrag gällande att installera laddbox till elbilar.

Hos oss får du alltid en trygg och professionell elinstallation till ett överkommet pris.

Vi fixar allt som rör din el!

Bor du i Västerås och går i tankar på att bygga något nytt till din bostad? Har du äldre utrymmen som du vill uppdatera elen till? Har du en ugn eller spishäll som behöver installeras? Vilken installation det än gäller så kan du alltid ringa oss för att få snabb och ordentligt utförd hjälp. Elektriker Västerås är byggt runt installationer för lokalt bruk. Det finns inget projekt som kan tänkas vara för stort, eller litet, eller för komplicerat, vi kan garantera dig att vi har erfarenhet inom allt gällande elinstallationer.

Belysning

Mycket av elektronik har med belysning att göra. För Västerås och många andra städer i Sverige så är elektroniken hjärtat i staden. När någon nämner belysning är det lätt att tänka på en glödlampa, som var det centrala inom belysning fram till endast några år sedan. Idag i Västerås, och alla städer i Sverige, används glödlampan allt mer sällan och istället är samhället uppbyggt runt LED belysning. Belysning i våra hem idag handlar inte endast om att lysa upp olika rum, utan används även som ett estetiskt verktyg. Inom heminredning är det ett av de allra viktigaste elementen. Bor du i Västerås och behöver få hjälp av en erfaren elektriker som kan installera en fungerande och tilltalande belysning i ditt hem så finns vi alltid tillgängliga.

Vår eljour har öppet dygnet runt och hjälper dig att få en elektriker till ditt hem, eller om du har frågor och behöver råd eller inspiration för hemmet.

Larm- och säkerhetssystem

Vi försöker vara en trygghet på många olika sätt för våra kunder i Västerås. Att känna sig trygg i sitt eget hem är alla i behov av. Ett sätt som vi hjälper med detta är genom att installera larm och säkerhetssystem. Känner du att ditt staket inte räcker som skydd för ditt hus utan vill ta det ett steg längre och installera ett larm eller säkerhetssystem? Behöver du få tips om olika sorters larm och dess användningar kan du alltid slå oss en signal. Vi vet vilka olika lösningar som fungerar bäst i ditt hem eller på kontoret.

Tele, data och fiber

I dagens samhälle är de flesta beroende av ett snabbt och välfungerande nätverk utan störningar. Många i Västerås har installerat fiber som nätverk, något som vi hjälper till med. Efter Covid-19 resulterade i att många har blivit tvungna att arbeta hemifrån har kraven höjts ytterligare på ett väl fungerande nätverk i hemmet. Bor du i Västerås och har frågor som rör service av fiber, tele eller data så kan du alltid kontakta oss och boka in en tid för någon av våra elektriker att komma hem till dig. Vi installerar både på kontor och i privata hem.