Elinstallation Vasteras

Elinstallation Västerås: behöriga elektriker nära dig

Boka dina elinstallationer i Västerås! Hos oss slipper du vänta i onödan - vi schemalägger ditt besök efter din kalender. Ofta kan vi till och med utföra arbetet under samma vecka om så önskas.

Vad får jag göra själv när det kommer till Elinstallationer?

Faktum är att det är ganska lite du får lov att göra själv när det kommer till elinstallationer i Västerås. Det råder en stor okunskap kring detta och många villaägare bryter dagligen mot lagen när de väljer att utföra jobb som elföretag i Västerås borde ta hand om.

Exempel på saker du inte får lov att göra är:

  • Montera ytterbelysning
  • Gräva ner kabel i trädgården
  • Installera golvvärme
  • Lägga värmeslinga i golvet på altanen
  • Byta ojordade kontakter mot jordade

Det är olagligt att göra dessa typer av jobb och det kan leda till böter eller fängelse. Men än värre är att det kan leda till att någon mister livet! Därför bör du alltid konsultera oss innan du påbörjar dina elinstallationer i Västerås.

Det du får lov att göra på egen hand är byta ut befintliga strömbrytare och elkontakter, du får tillverka skarvsladdar och byta lamphållare i en redan installerad armatur. Men när du gör det måste det utföras fackmannamässigt. Annars är det förenat med livsfara!

För din och andras säkerhet, tveka inte att kontakta oss för elinstallationer i Västerås eller rådgivning. Vi hjälper dig!

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Västerås

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

  1. Ring oss på 021-813 86 92 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet. 

ETT MODERNT TEAM AV LOKALA ELEKTRIKER!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Bokad elinstallation i Västerås inom ett par dagar

Vi är unika med att kunna erbjuda dig tid för elinstallation i Västerås snabbt; oftast inom ett par dagar. Med bakgrund som eljour tog vi beslutet att vidareutveckla vårt erbjudande till att även omfatta snabb service även för planerade elinstallationer. Ett erbjudande som uppskattas av våra kunder.

Alltid behöriga elinstallationer i Västerås

Vi är ett tryggt certifierat elföretag som är auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Västerås.

Eljour för akut elinstallation i Västerås

När du behöver akut hjälp finns vår eljour som snabbt är på plats. Oavsett tid på dygnet och var i Västerås du bor så kommer vi inom en timma.