Elinstallation Västerås

Elinstallation Vasteras

Elinstallation Västerås: behöriga elektriker nära dig

Vad erbjuder vi? Med oss får du säkra elinstallationer i Västerås – inget mer och inget mindre! Det är det vi kan och med lång erfarenhet av att jobba med elinstallationer i Västerås vågar vi säga att vi gör det bra också. Vi löser allt inom el som småfixet hemma till stora installationer på ditt jobb. Våra elektriker är behöriga för alla typer av jobb så slå en signal så kollar vi på vad du behöver hjälp med.

Vad får jag göra själv när det kommer till Elinstallationer?

Faktum är att det är ganska lite du får lov att göra själv när det kommer till elinstallationer i Västerås. Det råder en stor okunskap kring detta och många villaägare bryter dagligen mot lagen när de väljer att utföra jobb som elföretag i Västerås borde ta hand om.

Exempel på saker du inte får lov att göra är:

  • Montera ytterbelysning
  • Gräva ner kabel i trädgården
  • Installera golvvärme
  • Lägga värmeslinga i golvet på altanen
  • Byta ojordade kontakter mot jordade

Det är olagligt att göra dessa typer av jobb och det kan leda till böter eller fängelse. Men än värre är att det kan leda till att någon mister livet! Därför bör du alltid konsultera oss innan du påbörjar dina elinstallationer i Västerås.

Det du får lov att göra på egen hand är byta ut befintliga strömbrytare och elkontakter, du får tillverka skarvsladdar och byta lamphållare i en redan installerad armatur. Men när du gör det måste det utföras fackmannamässigt. Annars är det förenat med livsfara!

För din och andras säkerhet, tveka inte att kontakta oss för elinstallationer i Västerås eller rådgivning. Vi hjälper dig!

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Västerås

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

  1. Ring oss på 021-813 86 92 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet.